четвер, 13 березня 2014 р.

Рефлексія модуля 7

   Заняття за модулем 7 було насиченим і цікавим як за формою, так і за змістом: робота в парах по обговоренню плану проекту, робота в малих групах при проведенні педради з питань оцінювання, сворення учнівської роботи.
    Моя рефлексія: вправа "Я аплодую".
Сьогодні я тільки аплодую, а самоаналіз особистих результатів навчання за Модулем 7 залишаю при собі.
                                                         Отже, "Я А-ПЛО-ДУ-Ю":
Олені Павлівні і Ірині Сергіївні ( нашим тренерам ) - за цікаві заняття, за доброзичливий "дух" під час тренінгу, за їх допомогу і підтримку;
Вакулі Ірині та Очкасовій Аліні - за спритність при виконанні завдань навчання, за допомогу при роботі на WIKI-сторінці;
Лисенко Олені - за інтерпетацію будь-якого питання з позицій психолога;
Яцкєвіч Наталії - за поставлені цікаві запитання та оцінку учнівської роботи;
Ярошко Лесі - за коригування назви учнівського блогу;
Архиповій Людмилі ( тобто собі ) - за активну участь в обговоренні питання педради, за вчасно зроблену учнівську роботу;
іншим слухачам нашого навчання - за активність, доброзичливість, взаємодопомогу;
адміністрації ЗОШ №1 - за надане приміщення для занять;
управлінню освіти - за організоване навчання;
адміністрації ЗОШ №7 - за можливість бути мені на цьому навчанні.


13 коментарів:

  1. Людмило Дмитрівно, робота з Вами була дуже насиченою і творчою. Ви у нашій групі для мене приклад енергійності, оптимізму і невпинного руху вперед. Вислів "Я вчу інших і постійно вчуся сама" - це про вас і це те, що мені до душі. Щиро ваша, Олена Лисенко.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Олено, дякую, дякую...
      Відразу видно, що Ви Психолог (як принйнято говорити: з великої букви)!!!
      У портфоліо моєї попередньої атестації є вислів (мій девіз самоосвіти):
      "Навчаючи інших, постійно вчуся сама"

      Видалити
  2. Людмило Дмитрівно, Ви у нашій групі - приклад енергійності, оптимізму і невпинного руху вперед. Вислів "Я вчу дітей і постійно вчуся сама" - це про Вас, і це те, що мені до душі. Щиро Ваша, Олена Лисенко.

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую за приємні тут для мене слова! Хочу Вам також поаплодувати за Вашу жагу до нових знань і прагнення все зробити на відмінно! Ви - чудова людина!

    ВідповістиВидалити
  4. Людмило Дмитрівно, Ви у нашій групі - приклад енергійності, оптимізму і невпинного руху вперед. Вислів "Я вчу дітей і постійно вчуся сама" - це про Вас, і це те, що мені до душі. Щиро Ваша, Олена Лисенко.

    ВідповістиВидалити
  5. Людмило Дмитрівно, Ви у нашій групі - приклад енергійності, оптимізму і невпинного руху вперед. Вислів "Я вчу дітей і постійно вчуся сама" - це про Вас, і це те, що мені до душі. Щиро Ваша, Олена Лисенко.

    ВідповістиВидалити
  6. Людмило Дмитрівно, Ви у нашій групі - приклад енергійності, оптимізму і невпинного руху вперед. Вислів "Я вчу дітей і постійно вчуся сама" - це про Вас, і це те, що мені до душі. Щиро Ваша, Олена Лисенко.

    ВідповістиВидалити
  7. Людмило Дмитрівно, Ви у нашій групі - приклад енергійності, оптимізму і невпинного руху вперед. Вислів "Я вчу дітей і постійно вчуся сама" - це про Вас, і це те, що мені до душі. Щиро Ваша, Олена Лисенко.

    ВідповістиВидалити
  8. Людмило Дмитрівно, Ви у нашій групі - приклад енергійності, оптимізму і невпинного руху вперед. Вислів "Я вчу дітей і постійно вчуся сама" - це про Вас, і це те, що мені до душі. Щиро Ваша, Олена Лисенко.

    ВідповістиВидалити
  9. Ваша рефлексія настільки передає почуття всіх учасників, що я АПЛОДУЮ Вам стоячи. Ви надзвичайно творча особистість, сповнена життєвої сили і натхнення. Продовжуйте вдосконалюватись і учні потягнуться за Вами. Чудова рефлексія.

    ВідповістиВидалити